در این روش با استفاده از پروفیل های آلومینیومی ، شرایط برای نصب قطعات آماده میشود. به این ترتیب ،امکان جریان هوا بین دیوار و نمای بیرونی فراهم می شود.
جریان یافتن هوا بین دیوار ساختمان و نما ، با توجه به ضریب انتقال حرارت پائین هوا ، باعث جلوگیری از افت دمای ساختمان در زمستان و تابستان و صرفه جوئی در مصرف انرژی خواهد شد.
نظر به اینکه انتقال صدا،از طریق ارتعاش صورت میپذیرد ، و لایه هوای موجود بین دیوار و سرامیک (با ضخامت 3 تا 5 سانتیمتر) فرسایش دهنده ارتعاش است نوعی عایق بندی صدا نیز خواهد بود.
نصب سرامیک ها در نما به روش خشک ، علاوه بر کاهش ریسک جدا شدن سرامیک از نما و سرعت نصب ، باعث سبک شدن وزن ساختمان و در نتیجه کاهش نیروی زلزله وارده به ساختمان می شود.
در زمان نصب ، سرامیک ها را در فاصله 3-2 میلی متری از هم قرار می دهند . این امر اجازه حرکت محدود به سرامیک ها را می دهد.
در سرامیک های سایز متوسط و بزرگ ، این بند ها را حداقل در فاصله 7 – 6 میلی متری از هم قرار میدهند تا اجازه حرکت بیشتری به پوشش نما بدهد.
روش های اجرا بصورت خشک:
1: نصب توسط گیره
در این روش ابتدا استادها نصب و پس از آن پروفیل های عمودی روی آنها قرار میگیرد. بعد از نصب پروفیل ها ی عرضی ، شبکه شکل می گیرد.
براکت ها روی اسلب قرار میگیرد و رول پلاک می شود.و در انتها روی شبکه آویزان ، و وزن هر قطعه به کمک براکتها نصب شده به صورت منفرد به شبکه منتقل می شود.
با این روش ، پس از نصب امکانی برای باز تنظیم وجود ندارد.
2: سیستم اتصال با گیره با قابلیت تراز در جهت عمودی و افقی
در این روش ابتدا استادها نصب و سپس پروفیل های عمودی روی استادها نصب می شوند.سپس کلیپ ها روی پروفیل قرار گرفته و تنظیم می شود.
در انتها قطعات اصلی روی این کلیپ ها نصب می شود. با این ترتیب وزن هر قطعه روی کلیپ پائین منتقل می شود.
در این روش بخش کوچکی از کلیپ ها از مقابل تشخیص داده می شود.
در این سیستم قطعات پرسلان پس از نصب به راحتی قابلیت رگلاژ در محور عرضی را دارند.
چنانچه بندها به اندازه کافی در نظر گرفته شود ، امکان تعویض قطعه پس از نصب فراهم میشود.
باید توجه داشت که فاصله اسلب تا دیوار می بایست حداقل 80 سانتیمتر باشد.